Asukohad

Tuleme õpitoaga kohale koju, lasteaeda, mängutuppa, restorani, firma kontorisse või mujale ürituse toimumise paika. Õpitoa korraldamine ei nõua mittemingisuguseid eritingimusi. Olemas peab olema laud, kuhu kõik osalejad meisterdama mahuvad ja hea valgustus. Meisterdamiseks saad rentida ka meie stuudioid.

Kuninga tänava stuudio (Tallinna vanalinn)

Inspireeriv ja ajalooline õhkkond, ideaalne kuni 15 osalejale. Stuudios on kõik vajalikud mugavused, sh köök ja lauanõud. Lisatasu eest võimalik tellida toitlustus ja jooke. Siin saad ühendada loomingulise töö Tallinna ajalooliste tänavate avastamisega.

Kodustuudio Nõmmel

Hubane koht väikestele gruppidele (kuni 6 inimest). Asub rohelises Nõmme linnaosas, vanaema Ellinor Piipuu keraamika-aia keskel. Kevadel ja suvel pakume ekskursiooni keraamikaaias.

Veel ideid õpitubade korraldamiseks Tallinnas

Vanalinnas

Restoran Peppersack, kohvik Mademoiselle, restoran Spot, restoran Mai Krahv, Õpetajate Maja, lastekohvik Piip ja Tuut, Raeapteek, Kochi Aidad.

Kalamaja piirkonnas
Seltskondlik ruum Vürts, laste peokeskuses Laura`s Kitchen jt armsad kohvikud, restoranid

Nõmmel
Restoran Elsa, kohvik MuSu, kohvik Kius, Manta maja

Mujal Eestis
Paekalda Puhkekeskus, Küla Villa, Luhtre Turismitalu, Niitvälja Golfi klubihoone, Kopli Madise turismitalu, Toosikannu Puhkekeskus, Vanamõisa külakeskus, Metsanurme külakeskus, Nelijärve Puhkekeskus, Sokka puhkekeskus, Valma puhkekeskus, Eisma külalistemaja, Laitse Loss ja paljud teised toredad Eesti turismitalud ning külalistemajad.